Blog Listem

4 Haziran 2009 Perşembe

BİR ÇEK GERÇEĞİ...MAFYA VE SİYASET!

www.tips-fb.com



BİR ÇEK GERÇEĞİ...MAFYA VE SİYASET!
Bir savaş ancak yürekle kazanılır ama yüreğin yanına top tüfek koymaz isen karşındakinle nasıl mücadele edersin? Gel beni dinle! El ver, kol ver artık bilinçlen!



Bütün hukuki yeni yasa taslağı sürekli değişik lanselerle önümüze gelmekte ,şimdi yorumlara bakıyorum ,arkadaşlar çek mağdurları dirayetli olalım lütfen! olmakta zorundayız film kamerası gibi gözünüzde canlandırın çekiniz yazılmasın diye iyi niyetli borçlanmalar yaptınız , işçimin parası gününde ödensin , vergimi yatırayım, telefon ,su ; yani aman çekim takasta vurulmasın aman kredilerim kırmızı kalem almasın aman kolu komşudan para iste oldu sana bir lira batacakken, bin lira battın ,saatlerce sondaki kaya kadar tefeci, banka dedin para yatırdın! her şeyini icrada kaybettin! geriye ne kaldı? bir borç seli
Çekin yazıldı mı ? vurulanın sayısını bil sende hatırlamak koyar ! arkadaşlarım biz bunları artık biliyoruz bunu milletvekililer ide iyi biliyor ama kimsenin bu durumu tınladığı yok! Demek oluyor ki dirayetli olalım , güçlü olalım gerekirse bir yerden bir yere yürüyerek gidelim ama şimdi bakıyorsun polisin elinde PDA el bilgisayarları GBT her yerde ekonomik suçlusun tutuklanıp gideceksin götürecekler , ilk önce emniyet işlemleri sonra Ring aracı şimdi belki kendi kendine düşünüyorsun bilim teknoloji bu kadar ilerlemişken Avrupa’da ,ABD ‘de TEKNOLOJİ ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN !

Türk toplumu nelerle ne kadar küçük şeylerle uğraşıyor diyorsun kızıyorsun , üzülüyorsun , ülkenin içinde bulunduğu duruma yanıyorsun oysa yıllar boyu ististamın ağırlını devletin sırtından aldın sen ! vergi verdin mesela , içindende oysa iyi bir işim vardı mutlu bir hayatım vardı diyorsun belki de evine döndüğünde seni karşılayan bir hanımın, hanım isen bakacağın düşündüğün çocukların vardı. onlarla akşam yemeği yemek bir şeyler konuşmak ciddi bir şeyler mesela , sora mahkemeler aklına geliyor, mahkemeler sessidir sanık koltuğunda olduğun zaman hakimin sana bir şey soracağı anı beklersin sonra Savcı, Hakim fısıldaşırlar sonra karşı tarafın Avukatı suçlamalara başlar ,senin Avukatında itiraz eder sen ise üzerine gelecek karanlığı beklemeye başlarsın sonra Cezaevi günleri ,orada yatan adam anasını kesmiş ,danasını kesmiş demezler yer yok derler koyarlar oraya seni .Kişilik bozukluğu bu , gelir sana bir omuz atar uysan bilirsin ki hücre var , hücre bir insan boyunda tuvaletin yanında üstelik bitlenmek korkutacak seni, karanlık bir yer hücre cezaevinin üstünde mesela sonra orda aklına gelecek bir şeyler film şeridi gibi teşke uymasaydım zile basaydım bu seferde toplu saldırırlardı bana diyeceksin içinden sonra iyi niyetlerini bir bir yırtacaksın artık cezaevinde yatmış birisin yani siciline buda girmiş bir yerde çalışsan sicilinde bu var sonra düşünürsün acaba işportacılık mı yapsam? borç sel gibi zaten bir yere girsen zaten huzur yok artık icraydı tahütten hapislikti bitmişsin .

Gel beni dinle! Elver , kol ver artık bilinçlen , bunu yap bence yıllar boyu oy atın sen eline ne geçti? bir gün kitap alıp okuma fikrinde bulana bildin mi ?şöyle bakıyorum da yazılan yorumlara uzun yazılmasın kısa olsun deniliyor maddeler olmasın !bir savaş ancak yürekle kazanılır ama yüreğin yanına top tüfek koymaz isen karşındakinle nasıl mücadele edersin herkes Avukatının iyi olmasını ister çünkü iyi bir Avukat kanunları bilir seni kurtarır kimi zaman ben diyorum ki sigorta kanunları olsun, neden?Bunu neden söylüyorum bu kadar cilt cilt hukuk kitaplarını doktora tezleri boşuna okumadım herhalde bir şeyler bilmesem neden yazıp söyleyeyim çünkü seni ancak böyle bir yasa aklar ve düzene çıkarır işine daha mutlu gidersin daha düzenli bir hayatın olur tefecilerden , mafyadan Uzak bir hayatın olur senin şimdi çek mağduru kardeşim sana bir ödev araştır hatta meclise git bence milletvekiline , tanıdığın hakime danış ‘kalkan bir yasa var süresi geçen bir yasa bir de
TCK 2 MADDESİ NEDİYOR ONA BİR BAK HAKLARINI ÖĞREN
Suçta ve cezada kanunîlik ilkesi MADDE 2. - (1) Kanunun açıkça suç saymadığı bir fiil için kimseye ceza verilemez ve güvenlik tedbiri uygulanamaz. Kanunda yazılı cezalardan ve güvenlik tedbirlerinden başka bir ceza ve güvenlik tedbirine hükmolunamaz.
(2) İdarenin düzenleyici işlemleriyle suç ve ceza konulamaz.
(3) Kanunların suç ve ceza içeren hükümlerinin uygulanmasında kıyas yapılamaz. Suç ve ceza içeren hükümler, kıyasa yol açacak biçimde geniş yorumlanamaz

BÜTÜN BUNLARDAN SONRA SANA HAKİM CEZA VERMİŞ İSE BİR ÜST MAHKEMEYE GİT DEMİŞTİR. YANİ BİR ÜST MAHKEMEDE HAKKINI ARA PEKİ BİR ÜST MAHKEME YENİ KANUNU MECLİSTEN BEKLİYOR VE MECLİSTE DÖNÜP DOLAŞIP AYNI TASARIYI OYALIYOR İSE SENDE OYUNU ONA GÖRE KULLANIRSIN ONA GÖRE YÖNETİMLERİ BAŞA GETİRİRSİN BUGÜN AVRUPADA BANKALAR BİRBİRİNE SİGORTALI, SİGORTA ŞİRKETLERİ BİLE BİRBİRİNE SİGORTALANMIŞ ADAMLAR ESNAFINA ARKANDAYIZ YETERKİ AYAKTA KAL DİYOR PARA ÖNEMLİ DEĞİL, HALA EFLASYON OLMASIN DİYE DİRETİP PARA BASILMIYOR PİYASADA NAKİTTE YOK YASEN NAPIYORSUN DENİZDE ÇAPULDAYIP DURUYORSUN BUGÜNE KADAR HEP BANKALARA ,TEFECİLERE GİTTİN SEN! MİLLETVEKİLENE GİT BENCE VERDİĞİN OYLARIN HESABINI SOR! AVRUPADA BULUNAN SİGORTA KANUNLARININ NEDEN TÜRKİYEDE OLMADIĞINI SOR BAKALIM SANA NE CEVAP VERECEKLER!!!

SAYGILARIM İLE
AV .BURAK ERİM


http://www.pressturk.com

0 yorum:

Yorum Gönder

“Hiç kimse yalnızca borcundan dolayı özgürlüğünden yoksun bırakılamaz’’

 
Anasayfa | About | Link | Link
Simple Proff Blogger Template Türkçe ÇeviriByNcdt .. ..