Blog Listem

25 Eylül 2009 Cuma

Bu soruların cevabını biliyormusunuz ?

www.tips-fb.com



1. ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ VE HÜRRİYETİMİZ TEMİNAT MIDIR ?
2. GÜNLERDİR MEDYAYI MEŞGUL EDEN CEM GARİPOĞLU BİLE 7 YILDA SERBEST İKEN, KARŞILIKSIZ ÇEK İÇİN 5 YIL HAPİS CEZASI ADALETMİDİR ?
3. EKONOMİNİN TEK SORUMLUSU ESNAFMIDIR ?
4. LİKİDİTE VE DÖNEN PARANIN HESABI YÜZÜNDEN ESNAFA HAPİS REVAMIDIR ?
5. AİLECEK PERİŞAN OLDUĞUNUZU, ÇOLUK ÇOCUĞUNUZUN AÇ OLDUĞU NE ZAMAN ANLANACAK ?
6. DEMOKRATİK AÇILIMLA,TERÖRİSTLERE SAĞLANAN PİŞMANLIK YASALARININ ÖNÜ DAHA FAZLA AÇILIRKEN BİZLER NEDEN HAPSE ATILMAK İSTENİYORUZ ?
7. DENETİMLİ SERBESTLİĞİN 5 YILA ÇIKARILMASININ GÜNDEMDE OLDUĞU BU GÜNLERDE,GASPÇININ DOLANDIRICININ VE TECAVÜZCÜNÜN BİLE YARARLANACAĞINI VARSAYARAK BİZİM NE GÜNAHIMIZ VAR ?
8. EKONOMİK BİR İLİŞKİDE BİR BORCU YERİNE GETİREMEMENİN CEZASININ HAPİS OLMASI DURUMUNDA BUNCA İNSANI NEREDE YATIRIP NEREDE ISLAH EDECEKLER ?
9. VE SON OLARAK 5 YIL HAPİS CEZASI İLE DAĞILAN YUVALARLA BİRLİKTE 4 MİLYON OYUN NE ANLAMA GELEBİLEĞİNİ BİLİYORMUSUNUZ ?

2 yorum:

Adsız dedi ki...

askerimize kursun sıkanlar dun serbest bırakıldı.. .çiçeklerle karşılandı.... YAZIKLAR OLSUNNNNN... Yıllarca vergi veren Çekini ödemeyen esnaf hakkını helal etmeyecektir...

Adsız dedi ki...

Blog sayfanızın sağ üst köşesinde Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı ve güzel vecizesi var "Ne Mutlu Türküm Diyene !"

Maalesef son 2 yıldır anavatanda yaşayan birisi olarak bu vecizeyi inanarak, isteyerek dile getiremiyorum. Anavatanımızda haksızlık, hukuksuzluk var. Kanunlar uygulanmıyor ama Anayasaya aykırı kanunlar uygulanıyor. Adil kanunlar, Anayasa ayaklar altında!

Hem de kimler için ? Halktan topladıkları mevduatı esnafa, tüccara, ihracatçıya, sanayiciye vermeyen ve bu paralarla T.C. devletine yüksek faizle para satan tefeciler için ! Bunları korumak, yan kuruluşları olan factoring şirketlerini kayırmak için !

Daha söylenecek çok şey var ama sadece bu mevcut şartlarda bile anavatanda yaşayan bir Türk olarak, göğsümü gere gere "Ne Mutlu ki Türküm" diyemiyorum; anavatanımdan kaçmayı düşünüyorum.

Bizleri bu duruma düşürenleri lanetliyorum...

Saygılarımla,

Mehmet Ali Öztürk

Yorum Gönder

“Hiç kimse yalnızca borcundan dolayı özgürlüğünden yoksun bırakılamaz’’

 
Anasayfa | About | Link | Link
Simple Proff Blogger Template Türkçe ÇeviriByNcdt .. ..